Invalid addres po odoslani objednávky

Phoca Cart - complex e-commerce extension
nadobynaodpad
Phoca Newbie
Phoca Newbie

Invalid addres po odoslani objednávky

Post by nadobynaodpad »

Ak mám v nastavení Phoca cart v položke "stavy objednávok" pri hociktorom stave nastavené odosielať Email zákazníkovi, tak vtedy to vyhodí chybovú hlášku. Príklad ak vytváram objednávku je jedno či som registrovaný alebo neregistrovany (ak je nastavné odoslat email zakaznikovi http://nadobynaodpad.sk/images/objednavka.jpg

po potvrdení a odoslaní objednávky zakazníkom vyhodí chybovú hlášku http://nadobynaodpad.sk/images/checkout.jpg ale objednávku ako takú odošle a vidím ju v administrácií, len zákazníka to može miasť

Ak nieje nastavené odoslať email zákazníkovi po potvrdení a odoslaní objednávky potom to funguje OK
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Re: Invalid addres po odoslani objednávky

Post by Jan »

Ahoj, a ten email dojde?
Jakou verzi Phoca Cart používáš?
If you find Phoca extensions useful, please support the project
nadobynaodpad
Phoca Newbie
Phoca Newbie

Post by nadobynaodpad »

tak verzia Joomly je 3.5.1 Teraz som skusil opet nastavit poslat mail ale ak do položky poslat mail ostatným napisem hociakú mailovú adresu tak objednávku odosle na tu adresu aj do administracie a chybovu hlasku nevyhodi. Ak dám len odoslat mail ale do polozky (odoslat ostatným) nenapíšem nič objednávku odosle ale s už spomínanou chybovou hlaskou a mail vtedy nepríde. Tak ako riešenie sa mi zdá len tam nastaviť neaky xy mail z ktoreho potom budeme kontaktovat zakaznika, ale islo mi skor o to aby ten mail o odoslani objednávky dostal zakaznik hned.. Vyskusal som možnosti aj nakup neregistrovany aj registrovany aj ako superuser a chybova hlaska je vzdy podla toho ako som písal vyššie.
nadobynaodpad
Phoca Newbie
Phoca Newbie

Post by nadobynaodpad »

Joomla 3.5.1 Už som prisiel aj na toto. Musí byť vyplnený aj mail v položke poslat ostatným (tam moze byt mail kde prijimame objednávky. Predtým to zrejme robilo aj pre to problemy ze som to skusal ako superuser a daval som 2 rovnake mail adresy.
nadobynaodpad
Phoca Newbie
Phoca Newbie

Post by nadobynaodpad »

Ešte by som mal takú podotázku, nechcem zakladat novú temu, týka sa platby Paypal. Nieje problém platbu vytvorit ci vybrat pri vytváraní objednávky, ale problem je definovať ju v nastavení. Konkrétne nastavenie platby cez Paypal
nadobynaodpad.sk/images/paypal1.jpg je tam nieco že čakajte na načítanie sposobov platby..ale ani po polhodine sa nic nenacita... a pri možnostiach platby mam toto teda nič. nadobynaodpad.sk/images/paypal2.jpg
Neviem kde može byť chyba? platobný/paypal plugin je povolený, skor či to nebude v nastaveniach php na strane serveru alebo neviem..?
Ked sme mali web vo verzii Joomly 3.4 aj neaké drobné v šablóne ktorú sme mali sa pri jednom module (image_swoop) nedala vybrať kategória. Ked som to testoval na inom hostingu tá ista verzia Joomly aj šablóny tam sa kategória vybrat dala. Keď sme aktualizovali Joomlu na 3.5 už sa kategória vybrat dala aj tam kde predtým nie.
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Post by Jan »

Ahoj, to by mohl být nějakej problém s AJAXem. Můžež prosím při zobrazování zapnout Firebug (konzoli) (ve Firefoxu), mělo by to případně nahlásit nějakej problém.
https://www.phoca.cz/documents/16-joomla ... -conflicts

viz screenshot - teoreticky by jsi tam mohl mít nějakou chybu:
Image
Velitel
Phoca Member
Phoca Member

Post by Velitel »

Ahoj, nechce se mi zakládat nové téma, tohle s tím souvisí. Po vytvoření objednávky, či změně stavu by měl být odeslán email zákazníkovi. Ve stavech objednávky mám nastaveno "odeslat email zákazníkovi" na ANO, nicméně emaily nechodí ani po vytvoření, ani po změně stavu (ať provedu změnu přímo v objednávce, nebo jen v "Upravit stav". Pokudd máte nějkdo nějaký nápad sem s ním :-)
Díky Radek
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Post by Jan »

Ahoj, ze všeho nejdřív by to chtělo zkontrolovat, jestli vůbec je možný poslat email z tvý stránky, zkus např. nainstalovat Phoca Email komponentu, a vyzkoušej, jestli je možný poslat email?
Velitel
Phoca Member
Phoca Member

Post by Velitel »

Ahoj, posílat emaily jde, když udělám novou registraci imaginárního zákazníka tak vše funguje přijde email mě i jemu. Mám podezření jestlivá nebude problém v joomle 3.6, předtím jsem jel na 3.5 a na tvé rc 1 verzi a všechno šlapalo. zkusím i phoca email a dám vědět.
Velitel
Phoca Member
Phoca Member

Post by Velitel »

nainstaloval jsem phoca email a vše funguje, emaily chodí už fakt nevím :evil:
Post Reply