login form in new window pomoc

Phoca Gallery - image gallery extension
jenda
Phoca Newbie
Phoca Newbie

login form in new window pomoc

Post by jenda »

Ahoj,

předně se velmi omlouvám, že píšu česky, ale moje angličtina je hrozná, tak bych vyplodil jen slátaninu. Moc bych chtěl poprosit o radu. Mám web, kde mám jednostránkovou šablonu s (warp framework) a chci na stránky umístnit galerii pouze pro registrované,respektive přístupnou pouze po přihlášení, tak aby se galerie otevřela v novém okně, protože když jí nechám na hlavní stránce, tak mi to vše "rozházelo" Zkusil jsem udělat následující:

V hlavním menu přidat položku nabídky typ dát Phoca seznam kategorii, cílové okno "nové okno s navigací" a variantu šablony protostar. Vyskočí mi nové okno a v něm tři kategorie obrázků (dvě odemčené) a jedna zamčená (tak jak jsem jí nastavil), když klepnu na ty odemčené, rozevře se mi, ale když klepnu na tu zamčenou, tak semi načte původní onepage... :-( Vůbec nevím, jak na to. Přemýšlel jsem, zda by to šlo přes moduly, ale tam nikde není, že by se to mělo otevřít jako nové okno.

Zkoušel sem v hlavním menu dát i typ PHOCA - uživetelsky ovládací panel a v tomto případě mi opět vyskočí místo nového okna v jiné variantě šablony pouze to samé hlavní okno...

Předem díky moc za info a kdyby něco nebylo jasné dovysvětlím :-))

Jenda
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Re: login form in new window pomoc

Post by Jan »

Ahoj, nevím jak je to přesně, ale podle toho, co píšeš to vypadá, že při kliknutí na nepřístupnou kategorie se stránka redirectuje na login a ten login už je zase na stránce ty standardní šablony, takže jedině nějak zařídit, aby ten login byl taky na šabloně, kde je galerie :idea:
If you find Phoca extensions useful, please support the project
Post Reply