Mám Joomla 3.1.5 a Phoca gallery 4.0.2. Při zprovozňování Chytrého vyhledávání (je součástí normální instalace Joomly) jsem narazil na problém, kdy mi v backendu nefungovala korektně indexace webu (script se zastaví). Prokousal jsem se k varovné hlášce:
Fatal error: Call to undefined method JDocumentJSON::addCustomTag() in /plugins/content/phocagallery/phocagallery.php on line 1787
Zkusil jsem tedy plugin phoca gallery vypnout a indexace Chytrého hledání proběhla korektně.
Po dokončení indexace jsem plugin phoca gallery pro content samozřejmě zase zapnul a vše funguje, jak má. Ale bez chvilkového vypnutí phoca content pluginu bych indexaci neprovedl.
Kolize phoca gallery plugin a indexace chytrého vyhledávání
-
peli
- Phoca Newbie

- Jan
- Phoca Hero

Re: Kolize phoca gallery plugin a indexace chytrého vyhledáv
Ahoj, content plugin je zobrazovenej ve frontendu při zobrazení článku, při html dokumentu. Nyní se zobrazil v JSON dokumentu na místě, kde vůbec nemá co dělat, tohle vypadá na nějakou Joomla! chybu (na takovém místě vůbec nemá natahovat content pluginy, dokážu si představit nějaký system plugin)
Každopádně děkuji za informaci, zkusím kontaktovat nějakýho core Joomla! vývojáře, aby se na to podívali
Děkuji
Každopádně děkuji za informaci, zkusím kontaktovat nějakýho core Joomla! vývojáře, aby se na to podívali
Děkuji
If you find Phoca extensions useful, please support the project