Když vymažu dvojku tak to jede. Ale neumím to přes admina. Už jsem to zkoušel obejít přes extrerní odkaz ale i když v políčku odkaz byl odkaz správně bez dvojky, po kliknutí se zobrazoval s dvojkou, tudíž nefunkční??
Volání řídícího panelu pro vkládání fotek
-
Mototým
- Phoca Newbie

Volání řídícího panelu pro vkládání fotek
Vše fungovalo, ale z nepochopitelného důvodu mi to nejede. Když volám pře nabídku v menu řídící panel pro vkládání fotek, je to nedostupné. Zjistil jsem v adresním řádku toto: [not valid site]
Když vymažu dvojku tak to jede. Ale neumím to přes admina. Už jsem to zkoušel obejít přes extrerní odkaz ale i když v políčku odkaz byl odkaz správně bez dvojky, po kliknutí se zobrazoval s dvojkou, tudíž nefunkční??
- Jan
- Phoca Hero

Re: Volání řídícího panelu pro vkládání fotek
Ahoj, zkoušel jsi ten odkaz smazat a vytvořit novej - ještě se podívej jestli tam není víc odkazů na jednu věc, pokud ano, všechny vymaž a vytvoře jeden novej. 
If you find Phoca extensions useful, please support the project