Hello,
Im running bilingual site (CZ, En) with joomfish, I have installed the latest phoca guestbook and czech language pack - the guestbook works on En site but when I switch to CZ Im getting blank page - is there any problem with joomfish x phoca integration?
Thanks
Jiri
Guestbook does not display on bilingual site
- Jan
- Phoca Hero
Hi, there are no joo
Hi, there are no joomfish tables created for phoca guestbook yet.
Ahoj, proto, aby ti fungoval joomfish s guestbookem, protřebujeĹĄ nainstalovat do joomish tabulku pro guestbook (items a kategorie), takovĂĄ tabulka zatÄ‚Âm nenÄ‚Â, jen pro phocagallery, tak si zkus stĂĄhnout tabulku pro phoca gallery a upravit ji:
https://www.phoca.cz/phocagallery/index. ... e=download
Ahoj, proto, aby ti fungoval joomfish s guestbookem, protřebujeĹĄ nainstalovat do joomish tabulku pro guestbook (items a kategorie), takovĂĄ tabulka zatÄ‚Âm nenÄ‚Â, jen pro phocagallery, tak si zkus stĂĄhnout tabulku pro phoca gallery a upravit ji:
https://www.phoca.cz/phocagallery/index. ... e=download
If you find Phoca extensions useful, please support the project
-
- Phoca Newbie
Hi, I will try altho
Hi, I will try although Im not an expert so it will be rather trial and error process...
Ahoj, dekuju za odpoved, moc netusim jak na to a co vlastne joomfish potrebuje nadefinovat ale treba to zkusim nejak udelat.
Ahoj, dekuju za odpoved, moc netusim jak na to a co vlastne joomfish potrebuje nadefinovat ale treba to zkusim nejak udelat.
- Jan
- Phoca Hero
zkus si stÄ?Ä?hnout
zkus si stĂĄhnout the soubor, je to xml a jsou tam nĂĄzvy sloupcĹŻ tabulek, takĹže to staÄÂ
-
- Phoca Newbie
Super tak to zkusim
Super tak to zkusim a kdyz se povede, dam vedet.
Zatim diky moc za rady
Zatim diky moc za rady
- Jan
- Phoca Hero
...
-
- Phoca Newbie
Re: Guestbook does not display on bilingual site
Ahoj,
tak jsem to vyzkousel a predelal ty xml soubory - kniha se ted objevi jak na ceskych tak anglickych strankach ale po vlozeni prispevku na ceske strance se objevi chyba:
Fatal error: Class 'ContentObject' not found in /mojestranka/www/plugins/system/jfdatabase/jfdatabase_inherit.php on line 189
kdyz se vratim zpet, je zaznam v knize ulozeny.
V anglicke casti to funguje bez problemu - po vlozeni vzkazu tento se normalne objevi pod formularem a zadna chyba se nehlasi.
Mozna jsem nejak spatne nadefinoval ty xml soubory nebo je treba upravit jfdatabase_inherit.php soubor v joomfish adresari?
Diky moc
J
tak jsem to vyzkousel a predelal ty xml soubory - kniha se ted objevi jak na ceskych tak anglickych strankach ale po vlozeni prispevku na ceske strance se objevi chyba:
Fatal error: Class 'ContentObject' not found in /mojestranka/www/plugins/system/jfdatabase/jfdatabase_inherit.php on line 189
kdyz se vratim zpet, je zaznam v knize ulozeny.
V anglicke casti to funguje bez problemu - po vlozeni vzkazu tento se normalne objevi pod formularem a zadna chyba se nehlasi.
Mozna jsem nejak spatne nadefinoval ty xml soubory nebo je treba upravit jfdatabase_inherit.php soubor v joomfish adresari?
Diky moc
J
- Jan
- Phoca Hero
tak to bohužel nevím, zkus mi sem ten soubor přidat, podívám se na něj
-
- Phoca Newbie
Nevim jak sem vkladat soubory tak to muzes stahnout zde:
http://www.jirislama.com/phoca_joomfish_files.zip
je tam jak ten file joomfish tak ty dva co jsem se pokusil vytvorit
na tech strankach bezi i ten guestbook tak to muzes i testnout - treba ti to pobezi dobre, ja prohlizim na mozille
http://www.jirislama.com/phoca_joomfish_files.zip
je tam jak ten file joomfish tak ty dva co jsem se pokusil vytvorit
na tech strankach bezi i ten guestbook tak to muzes i testnout - treba ti to pobezi dobre, ja prohlizim na mozille
- Jan
- Phoca Hero
já to vidím bez chyb, jen přepínání jazyků změní nastavení (formulář dole, nahoře - ale to se dá změnit v překladu) - firefox
EDIT - vypadá to, že je to OK, můžu ty soubory dát na download stránku?, jestli ano, napiš mi jaké jméno a www adresu k nim mám připojit
EDIT - vypadá to, že je to OK, můžu ty soubory dát na download stránku?, jestli ano, napiš mi jaké jméno a www adresu k nim mám připojit