Problem with Displayed and hidden category - 3.1.4

Phoca Gallery - image gallery extension
PabloN
Phoca Newbie
Phoca Newbie

Problem with Displayed and hidden category - 3.1.4

Post by PabloN »

I have a problem ...

I have a photogallery with x categories. Some are hidden. I enter the correct address "example.cz/gallery/xyz" - everything is o.k. and works well. The problem is when I enter the correct address space to insert an example "../Gallery/pojhbgjvbhokjhb". It displays all the categories (and hidden) and I can click a folder to open and view photos. I found this problem when testing error page 404 that is displayed.

Where could be the problem please?

Phoca Gallery 3.1.4 and Joomla! 2.5.1

(Sorry for my horrible English)
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Re: Problem with Displayed and hidden category - 3.1.4

Post by Jan »

Hi, do you mean the category or folder ... maybe you mean directly access to folder.

This can be protected by server methods or you can make some actions, which are described here:
https://www.phoca.cz/documents/2-phoca-g ... ntegration (see important)

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project
PabloN
Phoca Newbie
Phoca Newbie

Post by PabloN »

Dobrý večer...

Problém je ve výpisu kategorií. Otevřu "fotogalerie" ("example.cz/fotogalerie" výpis všech kategorií - zakázané se nezobrazí -vše je o.k.), jednotlivé kategorie se zobrazují korektně vše je o.k.. Jakmile ale napíšu do řádku "example.cz/fotogalerie/cokoli", nevyskočí 404, ale vypíše se přehled všech kategorií (včetně těch, které jsem pro výpis kategorií zakázal v globálním nastavení phocagallery). Jde primárně o to, že když někdo zadá nějaký nesmysl za lomítko po otevření výpisu kategorií, zobrazí se mu všechno...

A ještě malý detail (možná mou nezkušeností). Na Joomle 1.5 jsem mohl nastavit vlastnosti zobrazení pro každou kategorii zvlášť (v každém odkazu-položce menu). Na Joomle 2.5 jsem to nenašel. Jde to nějak někde nastavit? (je to jen detail a nijak na tom nelpím).

Děkuji za odpověď.
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Post by Jan »

Ahoj,

druhá otázka: https://www.phoca.cz/documents/16-joomla ... a-25-17-16

první - pokud je přístup do složky na webu, pak ho zakázat na straně serveru, nebo vymazat originály, atd. atd. - viz.: https://www.phoca.cz/documents/2-phoca-g ... ntegration (oranžovej text) :idea:
If you find Phoca extensions useful, please support the project
PabloN
Phoca Newbie
Phoca Newbie

Post by PabloN »

Moc děkuju...

A omlouvám se, že jsem s tímhle otravoval a zařadil se k desítkám těch, kteří by mohli odpovědi na své otázky najít, kdyby byli pečlivější...
Post Reply