Images in guestbook ???

Phoca Guestbook - creating guestbooks in Joomla! CMS
Matka-Harry
Phoca Newbie
Phoca Newbie

Images in guestbook ???

Post by Matka-Harry »

Ahoj všem,

pokouším se umožnit uživatelům vkládání obrázků. Jistě by to vyřešil editor TinyMCE 3, na který jsem přišla spolu s guestbook. Zdá se mi, že nastavení guestboo by mělo umožňovat přepnutí editoru, ale kouzlo se nekoná. Ať dělám cokoliv, stále mám jen minimální editor. (J!1.5.25, pluginy povoleny a nastaveny).

pokud nelze v nastavení změnit editor, jak velký problém by to byl v kódu? (Mám odvahu se do toho pustit, pokud je to Ještěd, ale K2 nepolezu)
---------------
Hi all,

I'm trying to allow users to insert images. It would certainly solve the TinyMCE editor 3, which I came up with the guestbook. seems to me that setting guestboo should allow switching editor, but the magic is performed. Whatever I do, I still have a minimal editor. (J! 1.5.25, plugins enabled and configured).

Unless it can change the settings editor, a big problem as it was in code? (I have the courage to go ahead, if Jested, but K2 do not go)
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Re: Images in guestbook ???

Post by Jan »

Ahoj, ten editor má pořád stejný nastavení, je to z důvodu bezpečnosti :-( ... rozšíření je možný, ale přímo v php/javascript kódu :-(
If you find Phoca extensions useful, please support the project
Post Reply