Zobrazené podkategórie na hlavnej stránke

Phoca Gallery - image gallery extension
oneho
Phoca Newbie
Phoca Newbie

Zobrazené podkategórie na hlavnej stránke

Post by oneho »

Prajem pekný deň.

Prosím Vás o radu:
Na stránke som si vytvoril galériu.
Vytvoril som si kategóriu do nej som vytvoril ďalšie podkategórie (rok 2009 a 2010) a každá ešte obsahuje svoje podkategórie.

No problém ma v tom že sa mi všetky tieto podkategórie zobrazujú na hlavnej stránke galérie. Viď. TU

Ja by som potreboval aby bol len názov kategórie, po kliknutí sa zobrazili len 2 podkategórie a po kliknutí na jednu z ních ešte ďalšie podkategórie. Toto neviem nikde nastaviť. Už som podkúšal snáď všetky možnosti v nastavení no neviem...
Raz keď som z PhocaGallery začínal mi to tak fungovalo, no teraz mi to nejde. Budem veľmi vďačný ak mi s tým pomôžete.

Ďakujem
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Re: Zobrazené podkategórie na hlavnej stránke

Post by Jan »

Ahoj, v nastavení Phoca Gallery (globálním nebe u menu odkazů) je zapotřebí nastavit, aby se nezobrazovali podkatorie v Categories View.

https://www.phoca.cz/documents/2-phoca-g ... -menu-item
https://www.phoca.cz/documents/16-joomla ... -in-joomla
If you find Phoca extensions useful, please support the project
oneho
Phoca Newbie
Phoca Newbie

Post by oneho »

Pekný deň.

Práve túto možnosť som skúšal ako prvú. Ak dám zobraziť subkategórie výsledok je taký ako som popisoval. Ak dám nezobraziť. V galérii mám len hlavnú kategóriu, ktorá je prázdna...

Nastavenia mám takto:
Image
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Post by Jan »

Ahoj, tomu nerozumím, má se to rozbalovat pomocí např. javascriptu, tedy ne načtení nový stránky. Jestli ano, pak tohle se musí upravit v php kódu, tedy nahrát všechny kategorie, podkategoriím přidat nějak prvek aby byly skrytý a aby se zobrazily při kliknutí např. rodičovskou kategorii...
If you find Phoca extensions useful, please support the project
Post Reply