Ahoj, prosím, je niekde v poli atribútov, ktoré sa používa v layoute "attribute_options_select.php" pri generovaní product view, uložený aj sklad tých možností? Alebo to zisťuje len ajax pri klikaní na atribúty? Chcel by som, pridať k možnostiam, ktoré nie sú skladom parameter "disabled", aby bolo hneď jasné, čo je a čo nieje skladom a nebolo treba na každú položku klikať a zároveň sa položka ani nebude dať vybrať - ako napr. tu: asos.com/new-balance/new-balance-327-trainers-in-grey-and-light-blue/prd/203629138 a teda neviem či je to vôbec možné
A ešte by som mal otázku, myslíš, že to nie je dobrý nápad robiť? Napr. by to spomaľovalo načítavanie produktu?
Díky.
Edit: Prepáč, pole som si vypísal a parameter "stock" našiel... Ale narazil som na problém s tým, že by som to chcel použiť len pri produktoch, ktoré nepoužívajú "advanced stock management", ale neviem ako do toho layoutu dostať hodnotu "stock_calculation" z produktu. Poradil by si mi prosím? Prípadne je možné spraviť nový typ atribútu, bez veľkého zásahu do komponentu? Ďakujem ešte raz.