Problem JAK Lightbox in Phoca Gallery Image Module

Phoca Gallery - image gallery extension
Rignus
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 13
Joined: 06 Jul 2019, 19:22

Re: Problem JAK Lightbox in Phoca Gallery Image Module

Post by Rignus » 13 Aug 2019, 17:23

The problem with the aspect ratio in Highslide is solved!!!
I thought about the tips I've had from Christine and Jan and I did the following:
1. I installed on my NAS a complete test environment and installed all clear.
2. I loaded the same test images in Phoca and used the Phoca Image Module to show.
3. It worked good.
4. I modified the Joomlage Template with the CCS Code I used in the production website.
5. The problem occured again.
6. In the CCS Code should be included with
img {
height: auto !important;
}
7. Then all worked well again.

Conclusion:
Looks simple, cost me a lot of time, but was successful.
The problem was caused by a missing statement is the CCS Code of the template.
(Jan was right !!!)

I only have now two minor problems:
1. In Boxplus I would like to display the titel and description of the image
2. In HIghslide JS the description should be some lower displayed.

I think this item can be closed with many thanks for the help of everybody!
Rignus

Tags:

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 41997
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Problem JAK Lightbox in Phoca Gallery Image Module

Post by Jan » 13 Aug 2019, 21:27

Hi,
thank you for the info:

2) I think, this should be done in CSS of Highslide.js :idea:
1) For now there is no such option, but I will add to next version

You can modify it for now in the code,
components\com_phocagallery\views\category\view.html.php cca line 1638

FROM:

Code: Select all

if (($this->tmpl['detail_window'] == 8 || $this->tmpl['detail_window'] == 12) && $this->tmpl['displaydescriptiondetail'] > 0) {
TO:

Code: Select all

if (($this->tmpl['detail_window'] == 8 || $this->tmpl['detail_window'] == 10 || $this->tmpl['detail_window'] == 12) && $this->tmpl['displaydescriptiondetail'] > 0) {
And enable it in Options:

Image

Image

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

Rignus
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 13
Joined: 06 Jul 2019, 19:22

Re: Problem JAK Lightbox in Phoca Gallery Image Module

Post by Rignus » 29 Aug 2019, 16:10

Thanks. Everything works fine now!

christine
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 1826
Joined: 28 Nov 2010, 17:20

Re: Problem JAK Lightbox in Phoca Gallery Image Module

Post by christine » 30 Aug 2019, 10:43

Hi,

Thanks for your feedback!
Kind regards
Christine

Post Reply