Phoca Open Graph - No og in the home page

Phoca plugins - support for all Phoca plugins except Phoca Gallery plugins
Jokingmind
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 2
Joined: 24 Nov 2023, 10:28

Phoca Open Graph - No og in the home page

Post by Jokingmind »

Hello,
I am experiencing a problem with Open Graph pulgins.
I have enabled both the content and system plugins, I can only see the open graph data on pages that are not the home page.
The Home is a Featured Articles, without articles.
Any suggestions?
At the moment I have manually added code (and the xmlns) to the index of the home page, which is a simple Cassiopeia Child specific to this page.


Thank you!

Tags:
User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 48041
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Phoca Open Graph - No og in the home page

Post by Jan »

Hi, it is possible that when the featured articles type is displayed and there is no system plugin active, then just no image is found and no image is added. Did you try to set general image in the plugin options?

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project
Jokingmind
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 2
Joined: 24 Nov 2023, 10:28

Re: Phoca Open Graph - No og in the home page

Post by Jokingmind »

Hi, thank you for reply
I've found the problem (and of course, it wasn't so difficult): in the system plugin I didn't activated the option to use it on featured view. Now it works.
I am sorry to have bothered you unnecessarily.

Davide
User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 48041
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Phoca Open Graph - No og in the home page

Post by Jan »

Hi, great to hear it. Thank you for the info.

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project
Post Reply