captcha v POS

Phoca Cart - complex e-commerce extension
Honza1968
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 6
Joined: 16 Nov 2020, 14:49

captcha v POS

Post by Honza1968 » 26 Nov 2020, 09:07

Ahoj,
prosím o radu: když na prodejním místě POS chci prodat zboží, tak při potvrzení platby mi to napíše "Zadaný kód CAPTCHA není platný. Zkuste to prosím znova.", a přitom se mi tam captcha ani nezobrazí abych tam mohl nějaký kód zadat. Nevím co mám kde špatně nastavené, všude jinde mi captcha funguje správně. Nebo jak ji mám vypnout v prodejním místě POS.
Děkuji za pomoc ☺

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 43405
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: captcha v POS

Post by Jan » 28 Nov 2020, 19:08

Ahoj, jakou verzi Phoca Cart používáš? Jaký je tvoje nastavení pro zobrazení Captchy při objednávce?
If you find Phoca extensions useful, please support the project

Honza1968
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 6
Joined: 16 Nov 2020, 14:49

Re: captcha v POS

Post by Honza1968 » 30 Nov 2020, 13:35

Ahoj,
verzi používám aktuální s posledními aktualizacemi. Už jsem to obešel nastavením captcha v pokladně jen pro nepřihlášené a už to funguje. Díky

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 43405
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: captcha v POS

Post by Jan » 02 Dec 2020, 17:29

Ok, já to našel, v příští verzi to bude OK (i když se nastaví Captcha, nebude to mít vliv na POS)
If you find Phoca extensions useful, please support the project

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 43405
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: captcha v POS

Post by Jan » 07 Dec 2020, 03:36

Ve verzi 3.5.5 by to mělo být OK, testovat lze Beta verzi:
https://www.phoca.cz/news/1111-phoca-ca ... a-released
If you find Phoca extensions useful, please support the project

Post Reply