Phoca Download broke my site?

Chewbacca
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 1
Joined: 17 Jul 2017, 15:28

Phoca Download broke my site?

Post by Chewbacca » 17 Jul 2017, 16:56

Hello,
I have just recently installed Phoca download. Then I noticed that when a regular user is visiting the site the information about the headquarter is ok. http://www.armourhead.se/publicUser.PNG
When a registered user logs on the background changes.
http://www.armourhead.se/LoggedInUser.PNG
And when a user accesses the download area, the headquarter info does not show at all, just a spinner.
http://www.armourhead.se/DownloadFile.PNG

Can someone help me to troubleshoot this please ?


User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 38405
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Phoca Download broke my site?

Post by Jan » 19 Jul 2017, 17:31

Hi, hmm, maybe you get there some CSS conflicts.

When the spinner runs and nothing happens, maybe you get some javascript conflict on the site (between javascript libraries), try to check the javascript console when running the website: https://www.phoca.cz/documents/16-jooml ... -conflicts
If you find Phoca extensions useful, please support the project

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest