Phoca
Phoca Seal

Problems with the Play Button / FlowPlayer

Problems with the Play Button / FlowPlayer

Postby Eddie on 07 Feb 2013, 14:31

Hello.

Im new here and I hope, someone can help me.
Jerry74 had the same problem (19 Sep 2012), but there seems to be no solution until today.

The PDF-Button works well.

The MP3-Play-Button does not work.

I get a black rectangle, but no FlowPlayer-playbutton.

I noticed that it seems like the player isn't being loaded. When I right-click the player area on the plugin there is no information about the FlowPlayer. The demo page works well.

http://www.blaeserklasse-schermbeck.de/ ... audio.html

Joomla 2.5.9
PhocaDownload 2.1.8

Thanks.
Last edited by Eddie on 07 Feb 2013, 19:21, edited 1 time in total.
Eddie
Phoca Newbie
Phoca Newbie
 
Posts: 3
Joined: 07 Feb 2013, 14:00

Google Ads


Re: Problems with the Play Button / FlowPlayer

Postby Jan on 07 Feb 2013, 16:29

Hi, hmmm, testing now, everything is OK there:
- no javascript error
- the path is correct
- the path to the playable file too

Is the mp3 OK, because really no idea why the flow player does not start :idea: on that site :idea:

Jan
If you find some Phoca extensions useful, please vote for them on: extensions.joomla.org
User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
 
Posts: 32767
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic

Re: Problems with the Play Button / FlowPlayer

Postby Eddie on 07 Feb 2013, 16:31

Hi,
the mp3 is o.k.
Works with VLC, iTunes etc.

Eddie
Eddie
Phoca Newbie
Phoca Newbie
 
Posts: 3
Joined: 07 Feb 2013, 14:00

Re: Problems with the Play Button / FlowPlayer

Postby Jan on 08 Feb 2013, 00:54

So really no idea what the flow player does not start to render - try to reinstall Phoca Download, maybe some file was corrupted while installing (when the files are moved to server, etc.)
If you find some Phoca extensions useful, please vote for them on: extensions.joomla.org
User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
 
Posts: 32767
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic

Re: Problems with the Play Button / FlowPlayer

Postby Eddie on 08 Feb 2013, 10:26

Hi Jan.
I tried this before I consulted the forum: No result.
Thanks a lot anyway.
Perhaps someone else has an idea.

Eddie
Eddie
Phoca Newbie
Phoca Newbie
 
Posts: 3
Joined: 07 Feb 2013, 14:00


Return to Phoca Download

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest