map overlay the menu

Phoca Maps - displaying maps in Joomla! CMS
andre_mora
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 6
Joined: 13 Nov 2019, 14:00

map overlay the menu

Post by andre_mora » 13 Nov 2019, 14:41

why when i use openstreetmap does the map overlay the menu?
you can see here

Tags:

User avatar
Benno
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 7430
Joined: 04 Dec 2008, 11:58
Location: Germany
Contact:

Re: map overlay the menu

Post by Benno » 13 Nov 2019, 15:00

Hi,
you can see here
Where?

Kind regards,
Benno


User avatar
Benno
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 7430
Joined: 04 Dec 2008, 11:58
Location: Germany
Contact:

Re: map overlay the menu

Post by Benno » 13 Nov 2019, 17:33

Hi,
Edit: http://teste.covagala.pt/joomla/media/c ... camaps.css Line: 69
From:

Code: Select all

.phocamaps-box-border-greyrc .phocamaps-map {
    border: 3px solid 
#fff;
box-shadow: 0px 0px 3px 3px
    rgba(0,0,0,0.35);
    border-radius: 5px;
}
To:

Code: Select all

.phocamaps-box-border-greyrc .phocamaps-map {
    border: 3px solid 
#fff;
box-shadow: 0px 0px 3px 3px
    rgba(0,0,0,0.35);
    border-radius: 5px;
    z-index: 1;
}
Beware: This change will be reset every time you update Phoca Maps.

Kind regards,
Benno

andre_mora
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 6
Joined: 13 Nov 2019, 14:00

Re: map overlay the menu

Post by andre_mora » 13 Nov 2019, 20:58

Hello Benno

Thank you so much.

work's

User avatar
Benno
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 7430
Joined: 04 Dec 2008, 11:58
Location: Germany
Contact:

Re: map overlay the menu

Post by Benno » 13 Nov 2019, 21:11

You're welcome!

Kind regards,
Benno

Post Reply