OpenGraph and Joomgallery - weird Image URL

Phoca plugins - support for all Phoca plugins except Phoca Gallery plugins
JohannP
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 2
Joined: 16 Feb 2018, 10:05

OpenGraph and Joomgallery - weird Image URL

Post by JohannP » 16 Feb 2018, 10:16

Hi,

I am using the Open Graph and the System Open Graph Plugins and JoomGallery latest version 3.3.4 (with some overrides).
They work fine, thank you.
But: The og:image Tag shows strange URL with "&" instead of one "&" or one "&" like
/galleries/image?view=image&format=raw&type=img&id=11534
(Full URLs: https://www.free-photo.cc/galleries/ima ... p;id=11534
/ https://www.free-photo.cc/galleries/lit ... -cat-11534 )
what causes "Image not found".

I have edited the code like adviced at http://www.forum.joomgallery.net/index.php?topic=6538.0 but this problem still exists and I have not found a solution yet. This is why I am posting here and hope somebody can help me.

Thank you very much,
Johann

Tags:

JohannP
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 2
Joined: 16 Feb 2018, 10:05

Re: OpenGraph and Joomgallery - weird Image URL

Post by JohannP » 16 Feb 2018, 20:38

I have found a solution that works:
On the details page I call the real path to the image instead of the php parameters.

Thanks,
Johann

User avatar
Benno
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 7531
Joined: 04 Dec 2008, 11:58
Location: Germany
Contact:

Re: OpenGraph and Joomgallery - weird Image URL

Post by Benno » 16 Feb 2018, 23:42

Ok.

Kind regards,
Benno

Post Reply