Filter module

Phoca Cart - complex e-commerce extension
supportotecinf
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 19
Joined: 31 Jul 2019, 20:28

Filter module

Post by supportotecinf » 25 Apr 2020, 17:12

Hi, if I activate the Limit Specifications To Active Category function in the filter module, I am given these errors. See screen. Why ?

Image
Image
Image

thanks.

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 42872
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Filter module

Post by Jan » 30 Apr 2020, 16:10

Hi, thank you for the info, there is a typo error. I will fix it in next version.

For now you can do quick fix in: administrator/components/com_phocacart/libraries/phocacart/filter/filter.php on line 415

Change FROM:

Code: Select all

if ($this->limit_paramters_category == 1) {
TO:

Code: Select all

if ($this->limit_parameters_category == 1) {
Thank you, Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 42872
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Filter module

Post by Jan » 19 May 2020, 15:12

If you find Phoca extensions useful, please support the project

Post Reply