Problema Attributi

Phoca Cart - complex e-commerce extension
User avatar
Gianluca76
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 10
Joined: 15 Oct 2019, 16:55

Problema Attributi

Post by Gianluca76 » 14 Nov 2019, 10:21

Salve,
Ho un listino di quasi 3000 articoli vorrei sapere siccome gli attributi sono quasi uguali per tutti è possibile nell'import mettere già gli attributi?. Io di solito devo fare copia attributi però sono 3000. è possibile farlo nell import?

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 41852
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Problema Attributi

Post by Jan » 15 Nov 2019, 14:04

Hi, each attribute and option has own unique ID, so you cannot copy it to another item. The only way is to copy it and rebuild the IDs for each attribute and option. :idea:

Image

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

User avatar
Gianluca76
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 10
Joined: 15 Oct 2019, 16:55

Re: Problema Attributi

Post by Gianluca76 » 16 Nov 2019, 08:08

Ok grazie

User avatar
Gianluca76
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 10
Joined: 15 Oct 2019, 16:55

Re: Problema Attributi

Post by Gianluca76 » 16 Nov 2019, 08:51

Si potrebbe impedire di sovrascrivere gli attributi all'import?

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 41852
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Problema Attributi

Post by Jan » 22 Nov 2019, 00:24

Hi, no, when there is an import of the product, it overwrites every existing information. To not overwrite it, it needs to be customized directly in the code :idea:

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

User avatar
Gianluca76
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 10
Joined: 15 Oct 2019, 16:55

Re: Problema Attributi

Post by Gianluca76 » 22 Nov 2019, 08:44

okok grazie

Post Reply