POS on 3.4.0

Phoca Cart - complex e-commerce extension
lampie83
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 22
Joined: 30 Nov 2011, 10:03

Re: POS on 3.4.0

Post by lampie83 » 17 Feb 2020, 22:12

HI Jan,

So I found it in the code and was able to make it visible.... but the text comes with extra characters.
Is this something I can quickly change? I've tried a lot of things but can't find where to change this.
It only goes wrong with the option_value. The rest is going well

Image

When I log in the back-end of the site, the text has no extra characters.

Image

Tags:

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 42718
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: POS on 3.4.0

Post by Jan » 19 Feb 2020, 00:24

Hi %2c is , and + is space as URL encoded. Where exactly do you get this encoded string, can you paste whole screenshot?

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

lampie83
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 22
Joined: 30 Nov 2011, 10:03

Re: POS on 3.4.0

Post by lampie83 » 19 Feb 2020, 16:55

HI Jan,

Hereby the screenshot, it is on the POS receipt, DELIVERY NOTE, ORDER and INVOICE when order is completed.

Image

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 42718
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: POS on 3.4.0

Post by Jan » 21 Feb 2020, 15:55

Hi, can you paste here the screenshots of the attributes in product edit (whole screen screenshot, so I can test it).

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

lampie83
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 22
Joined: 30 Nov 2011, 10:03

Re: POS on 3.4.0

Post by lampie83 » 22 Feb 2020, 20:36

HI Jan,

This is what I have added.
It is the file: com_phocacart_v3.4.0 ->site -> layouts -> order.php
Image

Grtz,
Lampie

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 42718
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: POS on 3.4.0

Post by Jan » 23 Feb 2020, 14:16

Hi, I don't mean the source code, I mean the product edit view in administration, so I see which attributes you have added to product so I can simulate it on my test server to get the same problem.

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

lampie83
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 22
Joined: 30 Nov 2011, 10:03

Re: POS on 3.4.0

Post by lampie83 » 25 Feb 2020, 20:31

Hi Jan,

Hereby the print screens. I've tested it with all the variants, it's all the same outcome.

Image

Image

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 42718
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: POS on 3.4.0

Post by Jan » 29 Feb 2020, 15:14

Hmm, testing now, no problem there:
Image

But try to remove the "urldecode" function there.


Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

lampie83
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 22
Joined: 30 Nov 2011, 10:03

Re: POS on 3.4.0

Post by lampie83 » 01 Mar 2020, 14:33

HI Jan,

I've did a clean install en the only thing I've changed was the code so the attributes are visible. But I still get the urldecode.
I've deleted urldecode too but still no change. Is it possible that I get your com_phocacart_v3.4.0.zip and try that one ?

Grtz,
Lampie

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 42718
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: POS on 3.4.0

Post by Jan » 03 Mar 2020, 16:17

Hi, what you mean with get com_phocacart_v3.4.0.zip? You can download it here:
https://www.phoca.cz/download/category/ ... -component

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

Post Reply