how to select category in module

akasit
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 21
Joined: 15 Mar 2016, 17:07

how to select category in module

Post by akasit » 07 Jul 2016, 09:15

Hi.
how to select category in module " mod phocacart product"

Regards
akasit


User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 39612
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: how to select category in module

Post by Jan » 09 Jul 2016, 12:31

Hi, for now there is no such option, I will implement it for the next version.

Thank you, Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

akasit
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 21
Joined: 15 Mar 2016, 17:07

Re: how to select category in module

Post by akasit » 15 Jul 2016, 12:03

Thank you, Jan

Regards
akasit

ActiveConcepts
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 4
Joined: 05 Aug 2016, 17:10

Re: how to select category in module

Post by ActiveConcepts » 10 Aug 2016, 09:28

Dear Jan,
would You be so kind and tell Us, when We can expect for this extension of module? mean to shown product only from specific/choosen category. Thanks for good job and answer when You will find while. Best regards. ciao

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 39612
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: how to select category in module

Post by Jan » 10 Aug 2016, 12:22

Hi, this will be added to next release, I am working on it now but not sure when it will be ready (I now need to solve new features in 3.6.x and some new changes in external services like Google Photos, etc. for current extensions) So really hard to say when it will be ready.

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

ActiveConcepts
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 4
Joined: 05 Aug 2016, 17:10

Re: how to select category in module

Post by ActiveConcepts » 17 Aug 2016, 09:50

;D Hi Jan,
huge thanks for response. Don't take Me wrong - I really appreciate job which You have done ;) I can not imagine site/product presentation without this module. Of course understand everything, I will wait patiently for any news. Thanks & best regards. ciao

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 39612
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: how to select category in module

Post by Jan » 17 Aug 2016, 11:56

Ok
If you find Phoca extensions useful, please support the project

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 39612
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: how to select category in module

Post by Jan » 19 Oct 2016, 23:18

Hi, implemented in version 3.0.0 RC3

https://www.phoca.cz/news/908-phoca-cart ... 3-released

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

ActiveConcepts
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 4
Joined: 05 Aug 2016, 17:10

Re: how to select category in module

Post by ActiveConcepts » 16 May 2018, 14:36

Hello Jan!
It's been a long time since You have answered.. but wanna thank You for implementation :).. I will test it soon - and surely will be working. Have a nice day and hope that peoples didn't forget to support You for Your work! Thanks

ActiveConcepts
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 4
Joined: 05 Aug 2016, 17:10

Re: how to select category in module

Post by ActiveConcepts » 16 May 2018, 16:10

Hi once again...
I think that I'm doing something wrong :).
Before update, to shown module inside artice I used command: {loadmodule mod_phocacart_product,Phoca Cart Product}
After update, subpage with module doesn't work :/.. and I have tried many ways (many different set of words) to solve it.
How should look command to initiate module with required category?
Will be thankfull for help... ciao

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest