Post installation problems

User avatar
datathomas
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 2
Joined: 25 Mar 2018, 11:03

Post installation problems

Post by datathomas » 25 Mar 2018, 11:11

Hello,

I have installed the Phoca Font component and plugin but I can not open the control panel or font registration.
There is only a empty white page.
The plug in is activated.
My website also shows this problem "#__phocafont_font' doesn't exist" and can not open.
I am using Joomla 3.8.6 - Plugin 3.0.2 - Component 2.0.2

Is there something more i have to do at installation?

/t

Tags:


User avatar
Benno
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 6848
Joined: 04 Dec 2008, 11:58
Location: Germany
Contact:

Re: Post installation problems

Post by Benno » 25 Mar 2018, 12:07

Hi,
you have installed the wrong component version. The right is this one:
https://github.com/PhocaCz/PhocaFont/re ... v3.0.3.zip

Kind regards,
Benno

User avatar
datathomas
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 2
Joined: 25 Mar 2018, 11:03

Re: Post installation problems

Post by datathomas » 26 Mar 2018, 04:13

Thank you for super quick and correct reply.
My mistake at first installation. Now corrected according to your mail.
All started up as it should. WIll now eveluate and see if it fits my site.

Have a good week
/thomas

User avatar
Benno
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 6848
Joined: 04 Dec 2008, 11:58
Location: Germany
Contact:

Re: Post installation problems

Post by Benno » 26 Mar 2018, 09:33

You're welcome!

Kind regards,
Benno

Post Reply