Image and Links not working in newsletter in jml 3.4.1

Phoca Email (Newsletter) - sending emails and managing newsletters in Joomla! CMS
jeejeestudio
Phoca Enthusiast
Phoca Enthusiast
Posts: 94
Joined: 12 Feb 2008, 13:44
Location: Netherlands

Re: Image and Links not working in newsletter in jml 3.4.1

Post by jeejeestudio » 04 Jul 2015, 22:44

Thanks a lot Jan.

I will test with a install update.

Ciao!

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 42627
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Image and Links not working in newsletter in jml 3.4.1

Post by Jan » 05 Jul 2015, 23:44

Ok
If you find Phoca extensions useful, please support the project

jeejeestudio
Phoca Enthusiast
Phoca Enthusiast
Posts: 94
Joined: 12 Feb 2008, 13:44
Location: Netherlands

Re: Image and Links not working in newsletter in jml 3.4.1

Post by jeejeestudio » 14 Sep 2015, 15:30

Hi Jan,

this weekend i had a reunion and saw a lot of people who are using our website.
A lot of them complain about the links not working as i mentioned before.

So i've been reinstalling and testing sunday with different editors like JCE tinymce and codemirror. That's makes no difference so far.

-When you place the article link in the box were it should be put, then the link is there in the email and you can click it but nothing happens. Browser is not opening. Links in other emails are opening just fine so there nothing wrong with Thunderbird email client.

-With these commands:
{articlelink}
{unsubscribelink}
{name}
In email client (Thunderbird) these links are just plain text and non-clickable.
In the online mail box they are links and work.

Now since more people i spoke have similar problems, i do not believe the cause is Thunderbird or antivirus.
Because not all use the same email client as me.

Any idea? as i can not prove the fault is made by any editor. More receivers experience the same problem with other email clients then Thunderbird.

Thanks for your help.

Ciao! Jerry.

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 42627
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Image and Links not working in newsletter in jml 3.4.1

Post by Jan » 14 Sep 2015, 23:17

Hi, and did you check the html source of the description, are all the links wrong or some of them?

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

jeejeestudio
Phoca Enthusiast
Phoca Enthusiast
Posts: 94
Joined: 12 Feb 2008, 13:44
Location: Netherlands

Re: Image and Links not working in newsletter in jml 3.4.1

Post by jeejeestudio » 16 Sep 2015, 20:30

Hi Jan , i will send a source via PM so you can see if it is correct.

Thank you.

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 42627
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Image and Links not working in newsletter in jml 3.4.1

Post by Jan » 18 Sep 2015, 00:00

Ok
If you find Phoca extensions useful, please support the project

Post Reply