Change language to Dutch not working

dogsfun
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 1
Joined: 20 Mar 2017, 18:57

Change language to Dutch not working

Post by dogsfun » 20 Mar 2017, 19:13

Hi,

I'm working with Resca template.
This template has Phoca Restaurant Menu in it.

I downloaded the Dutch language files, uploaded them (language directory and admin language directory), but within Phoca i cannot switch to Dutch.

The problem i that on the frontend i shows "Price".
Or should i change that on a different place?


User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 38985
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Change language to Dutch not working

Post by Jan » 21 Mar 2017, 01:44

Hi, is the dutch language pack up-to-date?

What if you just copy it to the language folders:
https://www.phoca.cz/documents/46-transl ... -in-joomla
If you find Phoca extensions useful, please support the project

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest