Set language of map in settings

Phoca Maps - displaying maps in Joomla! CMS
xillibit
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 13
Joined: 26 Jun 2017, 16:25

Set language of map in settings

Post by xillibit » 26 Feb 2019, 17:19

Hello,

On a website in mulilanguage (french and english),under phoca maps 3.0.5, in a map setting i wanted to diplay the map in english, so i set in the language field : en-GB but it does nothing.

Do-i right set en-GB in the language field ? If not, what i need to set in this field ?

Thanks by advance

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 41140
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Set language of map in settings

Post by Jan » 28 Feb 2019, 14:03

Hi, which map do you use? Google Maps, OSM?

Did you try to test only "en" value (or to test e.g. "de", etc.)?

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

xillibit
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 13
Joined: 26 Jun 2017, 16:25

Re: Set language of map in settings

Post by xillibit » 04 Mar 2019, 10:28

Hello,

I'am using google maps, i have just tried by setting en and de and it still display in french

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 41140
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Set language of map in settings

Post by Jan » 04 Mar 2019, 17:11

Hi, testing now with Google Maps:

when setting e.g. french language
Image

I get the strings in map in french language:
Image

Image

:idea:

Changing to "ru" language:

Image

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

xillibit
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 13
Joined: 26 Jun 2017, 16:25

Re: Set language of map in settings

Post by xillibit » 05 Mar 2019, 11:23

Hello,

Setting the map in ru, still display in french :

Image

But the map is displaying in french :

Image

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 41140
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Set language of map in settings

Post by Jan » 05 Mar 2019, 16:49

Hmmm, do you run the latest version, did you test it in another browser?

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

xillibit
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 13
Joined: 26 Jun 2017, 16:25

Re: Set language of map in settings

Post by xillibit » 05 Mar 2019, 17:28

Yes, i'am using the 3.0.6 version.

I have just tried under chrome instead of firefox, it still load the map in french and not in the language set, when i look in the source code of the page it doesn't pass the language setting :

Image

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 41140
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Set language of map in settings

Post by Jan » 06 Mar 2019, 18:08

Hmmm, really no idea what can be wrong, maybe some cache issue :idea:

Testing on another server, without any problem:

Image

Everything OK in the code:
Image

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

Post Reply