Zoom-Level? LOD?

Hessi
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 27
Joined: 04 Mar 2009, 20:23

Zoom-Level? LOD?

Post by Hessi » 06 Feb 2018, 17:14

Hi folks,

where do I define a zoom level in KML-Files? In the backend of PM I can set a zoom level, but without any effect.
Also, there is no LOD in my .kml files defined, i.e. " <minLodPixels>128</minLodPixels>". If I edit the file and add a level of detail, nothing happens also.

TIA
Regards
Michael


User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 39340
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Zoom-Level? LOD?

Post by Jan » 12 Feb 2018, 19:16

Hi, if you define it in map, does it work? (map edit in administration)

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest