Premiere - menu

Phoca Templates - templates for Joomla! CMS
Mia_J
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 11
Joined: 13 Feb 2019, 23:28

Premiere - menu

Post by Mia_J » 19 Feb 2019, 14:35

Hi

I have (a lot of) problems with my top menu in Premiere.

I Joomla I have a menu-module with 5 "links" to 5 articles:
Hjem - Udstilling - Hvor og hvornår - Hvem og hvorfor - Kontakt
and when I set the menu to "mainmenu" it shows correct, but not in Premiere-theme menu where it only show "Home".

I also have a Joomla menu-module called "Varer" and my dream is that my menu was like:
Hjem - Udstilling - Varer - Hvor og hvornår - Hvem og hvorfor - Kontakt
where "Varer" just is the name for a dropdown for several articles (babyudstyr -legetøj - hatte - vinter etc.).

Now it looks like caos.
https://algarrobo.net

Hope someone can help me :)
Kind regards Mia J

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 41483
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Premiere - menu

Post by Jan » 19 Feb 2019, 15:30

Hi, Phoca Premiere is a Gantry5 template, so it should be managed by Gantry5 guides.

So it depends on Gantry5 settings which menu is displayed there, you need to select the right one

Image

Did you see this guide:
https://www.phoca.cz/documents/116-phoc ... 5-template

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

Mia_J
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 11
Joined: 13 Feb 2019, 23:28

Re: Premiere - menu

Post by Mia_J » 20 Feb 2019, 12:17

Hi and thanks for the answer.
I have read this guide and many others and my reason for choose "Premiere" was that here are a forum for my questions and that's not possibility in Gantry so far as I know ;)

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 41483
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Premiere - menu

Post by Jan » 22 Feb 2019, 12:32

Hi, what do you exactly mean "not possibility in Gantry"?

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

Mia_J
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 11
Joined: 13 Feb 2019, 23:28

Re: Premiere - menu

Post by Mia_J » 26 Feb 2019, 01:21

are there a forum for help and debat for Gantry?

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 41483
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Premiere - menu

Post by Jan » 28 Feb 2019, 16:08

Hi, you can discuss it here but of course if there is some specific question which is solved by Gantry itself, it is better to ask directly by Gantry.

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

Post Reply