Content tabs - Phoca Premiere

Phoca Templates - templates for Joomla! CMS
User avatar
jrjr
Phoca Enthusiast
Phoca Enthusiast
Posts: 74
Joined: 30 Nov 2018, 23:56

Content tabs - Phoca Premiere

Post by jrjr » 19 Jan 2019, 15:40

When clicking a tab on my content tabs the page jumps up. See before and after photos. It does this in Firefox and Opera, but Chrome works fine and doesn't move other than the effect. Any fix?

Before clicking tab-
Image

After clicking tab-
Image

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 40833
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Content tabs - Phoca Premiere

Post by Jan » 19 Jan 2019, 18:44

Hi, can I see the site where this occurs?

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

User avatar
jrjr
Phoca Enthusiast
Phoca Enthusiast
Posts: 74
Joined: 30 Nov 2018, 23:56

Re: Content tabs - Phoca Premiere

Post by jrjr » 19 Jan 2019, 19:24

http://site2.lakeshoreleather.com/
Does the same thing on other pages of that site.

This is a fresh install of Joomla, Phoca cart and templates. Everything else works like it should except for POS. I am still getting this error in POS using the POS template. No errors on Premiere pages.
Notice: Undefined index: zero_attribute_price in /srv/diskxx/xxxxxx/www/lakeshoreleather.com/components/com_phocacart/layouts/attribute_options_box.php on line 49

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 40833
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Content tabs - Phoca Premiere

Post by Jan » 19 Jan 2019, 19:50

Hi, hmm, do you use some specific slide effect, it should be displayed without slide, like here:
https://www.phoca.cz/phocacartdemo/premiere/ :idea:

Notice - thank you for the info, I will take a look at it for next version.

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

User avatar
jrjr
Phoca Enthusiast
Phoca Enthusiast
Posts: 74
Joined: 30 Nov 2018, 23:56

Re: Content tabs - Phoca Premiere

Post by jrjr » 19 Jan 2019, 20:10

All animations jump. There is a setting there for different animations but no selection for no animation. With animations off in the particle (greyed out/unchecked) it still is jumping. Can't shut animations off in base outline. It is now shut off (greyed out/unchecked) and if you take a look, it still jumps.

User avatar
jrjr
Phoca Enthusiast
Phoca Enthusiast
Posts: 74
Joined: 30 Nov 2018, 23:56

Re: Content tabs - Phoca Premiere

Post by jrjr » 21 Jan 2019, 00:39

I found that if I put something below the content tabs they don't jump around even with animations enabled.
Also in your link above, in the stock version of the template, there is a lot of stuff below your content tabs.
See mine working now here with animation-
http://lakeshoreleather.com

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 40833
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Content tabs - Phoca Premiere

Post by Jan » 27 Jan 2019, 20:51

Hmmm, hard to say what can be wrong there and why some more code below stops this jumping :-( :idea: Unfortunately no experiences there as this particle is a Gantry5 particle :idea:

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 40833
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Content tabs - Phoca Premiere

Post by Jan » 13 Feb 2019, 23:26

Hi, the notice should be OK in version 3.1.7
https://www.phoca.cz/news/1006-phoca-ca ... 7-released
If you find Phoca extensions useful, please support the project

Post Reply