Still missing OG parameters after installation

Phoca plugins - support for all Phoca plugins except Phoca Gallery plugins
tmm9381
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 1
Joined: 04 Jan 2019, 00:45

Still missing OG parameters after installation

Post by tmm9381 » 04 Jan 2019, 02:59

Hi, This is almost there. When I debug the site everything is good but it won't update the image based on the one set in the image section of the articles tab. I also have the system plugin installed.

Facebook Warnings:
Inferred Property
The 'og:image' property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
Missing Properties
The following required properties are missing: og:url, og:type, og:title, og:image, og:description, fb:app_id

Also Can you please suggest the correct syntax for this:
xmlns:og="https://ogp.me/ns#"
xmlns:fb="https://www.facebook.com/2008/fbml"

I'm guessing they go in the head portion of the index.php for the template...correct?

Thanks for you help, and also thanks for the plugin!

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 40655
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Still missing OG parameters after installation

Post by Jan » 06 Jan 2019, 21:35

Hi, you should check the HTML source code of your site to see if the tags are displayed there. If not, check if you run the right plugin on right place (content plugin on com_content page, system plugin on other pages)

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

Post Reply