Does not display correctly using JoomlaShine templates

Phoca Guestbook - creating guestbooks in Joomla! CMS
CFoxall
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 10
Joined: 10 May 2015, 11:38

Does not display correctly using JoomlaShine templates

Post by CFoxall » 30 Nov 2018, 01:09

Latest version does not display correctly using JoomlaShine generation 2 templates. Have tried Epic 2 and Dona 2. Both show same problem.

Tags:


christine
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 1431
Joined: 28 Nov 2010, 17:20

Re: Does not display correctly using JoomlaShine templates

Post by christine » 30 Nov 2018, 12:16

Hi,

which problem please? Could you show us the URL, where it occurs?
Joomla Version 3.9.1 & template up to date?

Kind regards
Christine

CFoxall
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 10
Joined: 10 May 2015, 11:38

Re: Does not display correctly using JoomlaShine templates

Post by CFoxall » 30 Nov 2018, 14:38

Phoca Guestbook 3.0.8, Joomla 3.9.1, Template and Sun Framework up to date (JSN Epic 2 2.0.3, JSN Sun Framework 2.2.10).
The Post Message Tab display is the problem.
https://www.vihchoir.org/testpgb will show the problem
Moving from JSN Epic to Epic 2. Guestbook page of site still uses Epic.
Thanks
Colin

christine
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 1431
Joined: 28 Nov 2010, 17:20

Re: Does not display correctly using JoomlaShine templates

Post by christine » 30 Nov 2018, 15:08

Hi Colin,

it seems, that some formations of template will overwrite some codes. E.g. _forms.scss etc. (which shows: text-align:right;)

just an idea: put following code in your: custom.css (for later compiled ... scss):

Code: Select all

.form-horizontal .control-label {
text-align:left;  
}
Kind regards
Christine

CFoxall
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 10
Joined: 10 May 2015, 11:38

Re: Does not display correctly using JoomlaShine templates

Post by CFoxall » 30 Nov 2018, 18:19

Thanks Christine. That made a vast difference, and didn't affect other pages. Now usable but just the buttons at the bottom look a little strange...

Colin

christine
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 1431
Joined: 28 Nov 2010, 17:20

Re: Does not display correctly using JoomlaShine templates

Post by christine » 30 Nov 2018, 23:09

Hi Colin,
you could try with:
div.ph-privacy-row {
float:none;
}
Kind regards
Christine

CFoxall
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 10
Joined: 10 May 2015, 11:38

Re: Does not display correctly using JoomlaShine templates

Post by CFoxall » 01 Dec 2018, 00:23

Hi Christine
Thank you so much for solving my problem. It now works as expected.

Colin

christine
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 1431
Joined: 28 Nov 2010, 17:20

Re: Does not display correctly using JoomlaShine templates

Post by christine » 01 Dec 2018, 13:24

Hi Colin,

thats' fine.
Kind regards
Christine

Post Reply