problem in having 2 active css class in component

novinfard
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 1
Joined: 27 Aug 2011, 12:21

problem in having 2 active css class in component

Post by novinfard » 27 Aug 2011, 12:27

hello, I had a problem that phocagallery component fixed it,

See the link below for problem :

http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p ... 9#p2598049

Please help me,

Thanks

User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 43171
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic
Contact:

Re: problem in having 2 active css class in component

Post by Jan » 30 Aug 2011, 22:08

Hi, no experiences, the menu links and decision which menu link will be active and whill have active class, depends fully on menu component in Joomla! :idea:

Jan
If you find Phoca extensions useful, please support the project

Post Reply