Some images show in backend but not in front

Phoca Gallery - image gallery extension
a2zcs
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 46
Joined: 09 Apr 2013, 22:14

Some images show in backend but not in front

Post by a2zcs » 20 Apr 2021, 06:02

I've got a situation where all images are showing properly in the backend of the site, but only some are showing in the frontend, others are showing as a broken image. I've had GD Library reinstalled on the server, I've deleted the images and reuploaded them, I've tried to recreate the thumbnails. Checked that both Pagination Thumbnail Generation and Enable Thumbnails Generation are turned on. Joomla 3.9.26, Phoca Gallery 4.4.2, PHP 7.3.27. Another thing that I've noticed are on the ones that show, the thumbnail link is /thumbs/phoca_thumb_I_file-name and the ones that dont are generated with a link of /thumbs/phoca_thumb_I1_file-name. So why the extra "1" in the link?

Please advise

Tags:

User avatar
Benno
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 7829
Joined: 04 Dec 2008, 11:58
Location: Germany
Contact:

Re: Some images show in backend but not in front

Post by Benno » 20 Apr 2021, 09:18

Hi,
Another thing that I've noticed are on the ones that show, the thumbnail link is /thumbs/phoca_thumb_I_file-name and the ones that dont are generated with a link of /thumbs/phoca_thumb_I1_file-name. So why the extra "1" in the link?
See: viewtopic.php?f=1&t=62257

Kind regards,
Benno

a2zcs
Phoca Member
Phoca Member
Posts: 46
Joined: 09 Apr 2013, 22:14

Re: Some images show in backend but not in front

Post by a2zcs » 20 Apr 2021, 12:51

Thank you! that was it

User avatar
Benno
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 7829
Joined: 04 Dec 2008, 11:58
Location: Germany
Contact:

Re: Some images show in backend but not in front

Post by Benno » 20 Apr 2021, 13:07

You're welcome!

Kind regards,
Benno

Post Reply