HighSlide JS + PhocaGallery

Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 1
Joined: 28 May 2013, 02:41

HighSlide JS + PhocaGallery

Postby ArtRichards » 28 May 2013, 02:44

There is an issue when using HighSlideJS and PhocaGallery within PhocaMenu.

When HighSlideJS is selected, an error is thrown for J3.1 completely crippling the page.

The error is for the following function:

I dont have the details as I've fixed the error, but the fix entailed Disabling HighSlideJS in PhocaMenu.

Just a heads up!

- Art

User avatar
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 37181
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic

Re: HighSlide JS + PhocaGallery

Postby Jan » 04 Jun 2013, 19:25

Hi, do you get some specific error message?
If you find Phoca extensions useful, please support the project

Return to “Phoca Restaurant Menu”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest