Phoca
Phoca Seal

Pagination

If I enter in a gall

Postby michelelittleiron on 26 Mar 2008, 11:17

If I enter in a gallery in a standard mode i can see the pagination but if I enter it by the tree modules I don't.
It is a bug or I'm missing something?
michelelittleiron
Phoca Newbie
Phoca Newbie
 
Posts: 7
Joined: 26 Mar 2008, 11:16
Location: Italy

Google Ads


Hi,you c

Postby Jan on 26 Mar 2008, 18:38

Hi,

you can set the pagination for:

- categories view (categories - category - subcategory)
- category view (category - subcategory)

Phoca Gallery Tree module try to find some Itemid (categories or category view) and if it find it, it uses the paremeters from this Itemid (Parameters are set for menu links)

Did you have enabled the pagination for all your Phoca Gallery menu links...

Jan
If you find some Phoca extensions useful, please vote for them on: extensions.joomla.org
User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
 
Posts: 31975
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic

sorry, I haven'

Postby michelelittleiron on 26 Mar 2008, 23:05

sorry, I haven't understood...I haven't got any link pointing to the photogallery, I just have the tree plugin in my home page but by it i can see only 20 pictures and no pagination.

many thank and great component !
(sorry for my english!)
michelelittleiron
Phoca Newbie
Phoca Newbie
 
Posts: 7
Joined: 26 Mar 2008, 11:16
Location: Italy

Yes, if there is onl

Postby Jan on 27 Mar 2008, 00:11

Yes, if there is only the plugin tree, there is no Itemid and if there is no itemid, no pagination will be displayed... If you create a e.g. categories link (you get itemid) and plugin find this itemid and use it to show pagination... so it means, without some itemid (menu link - categories or category view) you get no pagination ....

Jan
If you find some Phoca extensions useful, please vote for them on: extensions.joomla.org
User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
 
Posts: 31975
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic

ok thanks, I resolve

Postby michelelittleiron on 27 Mar 2008, 00:47

ok thanks, I resolved with a hidden fake menu.

Michele
michelelittleiron
Phoca Newbie
Phoca Newbie
 
Posts: 7
Joined: 26 Mar 2008, 11:16
Location: Italy

Great to hear it, I

Postby Jan on 27 Mar 2008, 14:55

Great to hear it, I thought about hidden fake menu, if it can help but was not sure...

Is this hidden menu unpublished or is it saved on some module which is not displayed?

Jan
If you find some Phoca extensions useful, please vote for them on: extensions.joomla.org
User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
 
Posts: 31975
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic

I had to disable the

Postby michelelittleiron on 28 Mar 2008, 01:24

I had to disable the corresponding module mod_mainmenu and leave published the menu item; it does not work just unpublishing the menu item.

Michele
michelelittleiron
Phoca Newbie
Phoca Newbie
 
Posts: 7
Joined: 26 Mar 2008, 11:16
Location: Italy

Thank you for your i

Postby Jan on 28 Mar 2008, 13:18

Thank you for your info...

Jan
If you find some Phoca extensions useful, please vote for them on: extensions.joomla.org
User avatar
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero
 
Posts: 31975
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic

Re: Pagination

Postby gorbehnare on 17 Apr 2010, 14:40

Now I do have this exact same issue, however I do have menu links linking to both category list view and category view, however I do not get pagination when I click on the links in the tree menu module. :x

From what I understand is all you guys had to do to resolve this was to just add a menu item that links to category list view, correct?

Can you please help.
gorbehnare
Phoca Newbie
Phoca Newbie
 
Posts: 6
Joined: 20 Feb 2008, 02:25

Re: Pagination

Postby gorbehnare on 17 Apr 2010, 14:42

by the way the link to my site is [url]http://vip.gameoffuture.com/[/url]
gorbehnare
Phoca Newbie
Phoca Newbie
 
Posts: 6
Joined: 20 Feb 2008, 02:25

Next

Return to Phoca Gallery Modules

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests