Blank page in component

Before you ask see the Phoca Gallery User Manual
Phoca Newbie
Phoca Newbie
Posts: 1
Joined: 27 May 2013, 20:56

Blank page in component

Postby RingSport » 27 May 2013, 21:01

I've tried to upgrade the Phoca Gallery. But after insalliation I got the msg that the database tables already exists. And when I try to enter the component, I just get a blank page.

Is there a simple fix on this? Plz help.

I'm not very good with sql, so I hope that I dont have to do anything there :)

User avatar
Phoca Hero
Phoca Hero
Posts: 37190
Joined: 10 Nov 2007, 18:23
Location: Czech Republic

Re: Blank page in component

Postby Jan » 04 Jun 2013, 19:27

Hi, enable php error reporting to get information what error you get on blank page site: ... ent-errors
If you find Phoca extensions useful, please support the project

Return to “Phoca Gallery”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 16 guests